GDPR Laxåskytteförening

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft och ersätter personuppgiftslagen. Laxå Skytteförening har lagt ned ett stort arbete för att säkerställa att medlemmarnas personuppgifter skyddas på rätt sätt.

Syftet med den nya lagstiftningen är att skydda enskildas integritet. För Laxå Skytteförening är det viktigt att medlemmarnas personuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Föreningen har därför sett över och vidtagit de åtgärder som krävs för att även fortsättningsvis behandla personuppgifter på ett korrekt sätt.
Med anledning av den nya lagstiftningen har Laxå Skytteförening antagit den policy som Riksorganisationen har.

Har du frågor om den nya lagstiftningen eller de åtgärder vidtagit, kontakta oss via hemsidan

Uppdaterad: 12 MAR 2019 17:21 Skribent: Anders Günther

Postadress: